Over Kern Gezond Eibergen

Kern Gezond Eibergen is, met een knipoog, een follow-up van de feedback-groep Eibergen, die op initiatief van de gemeente Berkelland werd samengesteld bij de uitbraak van het corona-virus. Wekelijks vroeg de gemeente een select groepje dat Eibergen breed vertegenwoordigt hoe het er in hun woonplaats voor staat ten tijde van de corona-crisis.

Eind juni kwam bij ons groepje het idee om niet langer achterom te kijken, maar vooruit. En niet te kijken wat niet mag en kan, maar wat kan er wèl.

‘Kern Gezond Eibergen’ wil de crisis ombuigen naar een positieve vibe en gaat de zomerperiode wekelijks een activiteitenagenda uitbrengen. Deze wordt verspreid in een oplage van 2.000 bij alle campings, B & B’s, horecazaken en winkels. Kunstenares Janet Timmerije heeft een ‘kerngezonde’ placemat gemaakt met high-lights van Eibergen. Die komen op tafel bij de horeca.

Wij gaan verbinden, samenwerken èn ook nieuwe activiteiten organiseren, waaronder een straatmuziek in het centrum en een picknick op De Maat.

Wij willen deze zomer een brede smile op het gezicht toveren van inwoners en bezoekers.

Madelon Kuijk

Eigenaar Feestatelier, verantwoordelijk voor de agenda, financiën en regisseur activiteiten De Maat.

Piet Hoogers

Ondernemer management support, is verantwoordelijk voor de verspreiding en distributie flyers en placemats en is tevens regisseur activiteiten De Brink.

Raph Schouten

Communicatie en public relations, is verantwoordelijk voor de media-contacten, tekst, relatiebeheer en regisseur straatartiesten.

Marinus Klasen

Internet-ondernemer en verantwoordelijk voor de vormgeving, hosting website en facebook.

Maartein Reimes

Voorzitter INEibergen